Adrian Sână- sesiune foto cu Vali Barbulescu

0
4489

Adrian Sina

Liderul trupei Akcent isi serbeaza astazi ziua de nastere, motiv pentru care le-a pregatit fanilor o surpriza: o noua imagine si o sesiune foto realizata de Vali Barbulescu.  Styling-ul pentru aceasta sesiune a fost realizat chiar de Adrian Sana, care in ultimul an a fost prezent mai mult prin tara, dupa ce a colindat intreaga lume alaturi de colegii sai de trupa.

Mai mult decat atat, Adrian s-a casatorit si are un copil, motiv pentru care viata de familie a trecut pe primul plan. Din punct de vedere muzical Adrian Sana se concentreaza si pe cariera solo, iar alaturi de colegii sai de trupa au lansat propriul lor label de muzica.

Odata cu noul single si primul album solo care este aproape gata, Adrian Sina declara : „am renascut, sunt intr-o alta etapa in viata mea, simt muzica si lucrurile altfel si imi doresc sa ma apropii mai mult de publicul meu, imi doresc ca fanii sa inteleaga universul meu artistic, atat prin muzica dar si prin fotografii sau videoclipuri.”

 In ultima vreme, Adrian a pregatit un show cu trupa live ce va include hituri din cariera solo, din repertoriul trupei Akcent reinterpretate intr-o maniera speciala si coveruri surpriza.

[nggallery id=26]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: