24 de ani de Teatru Masca!

Date:

 

 Teatrul Masca aniverseaza in acest weekend 24 de ani de la infiintare si va prezenta publicului spectacole de interior si in amfiteatru, o serie de workshop-uri pe tema statuii vivante, a commediei dell’ arte sau a teatrului gestual, precum si vernisaje de fotografie – Cristinel Dadal si sculptura – “Eu-Masca”- Bianca Mann.

Bucuria de a trai prin teatru, alaturi de spectatori este unica si ea se petrece cu aceeaşi intensitate de 24 de ani. Exista in Cartierul Militari din Bucuresti un loc harazit de zeitele artelor cu cele mai alese daruri. Aici, pe Bulevradul Uverturii nr. 70, Teatrul Masca are intotdeauna usile larg deschise. Va asteptam cu emotia inceputului, cu un teatru altfel, plin de culoare si incarcat de caldura!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Programul pentru public va debuta vineri, 23 mai, ora 19.00 cu spectacolul de interior „Intrusa”, adaptare după nuvela lui  J. L. Borges si va continua sambata si duminica de la ora 18.00 cu „Romeo si Julieta” si „Parcul”. Biletele procurate online beneficiaza de reducere.

Pe parcursul celor trei zile de evenimente, publicul va avea acces liber in amfiteatru la spectacolele “Actorul”, “Cafeneaua” si “Gemenii”.

Workshop-urile se adreseaza studentilor, amatorilor de teatru, precum si publicului spectator. Programul complet pe www.masca.ro  și  http://teatrulmasca.wordpress.com/.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...