HEAVEN FEAT. NONIS – PARTY

0
848

Fetele de la Heaven au lansat un nou videoclip. Melodia aleasa se numeste „Party” si este un featuring cu Nonis, un artist cu nume nu foarte cunoscut, care da impresia de Pitbull wanna-be, atat prin vestimentatie, cat si prin pozitie si atitudine. In imagini, apare si manechinul Mirela Chirila (o prezenta destul de des intalnita in productiile muzicale romanesti, dupa cum putem observa).

In videoclip, sunt prezentate in paralel doua petreceri, una retro-chic, tip anii ’60, alta sexy-glamour, specifica zilelor noastre. Fetele spun ca isi doresc ca aceasta melodie sa aiba succesul de care s-a bucurat piesa „Sexy Girl”, aceasta fiind probabil si motivul pentru care au lucrat, in mare parte, cu aceeasi echipa cu care au colaborat la single-ul trecut. „Manuela Pungan a fost responsabila de styling, de make-up si hair-styling s-a ocupat Camelia Enciu, iar pozele oficiale sunt semnate de Andreea Iancu”. Filmarile au durat 25 de ore si s-au desfasurat la un local din Bucuresti.

Piesa „Party” – Heaven feat. Nonis este produsa de Gala Records, iar videoclipul a beneficiat de regia lui Florin G.Botea, productie Rival Film.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Auzp8nCegZo[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: