Zilele Prieteniei a strans in Bucuresti peste 60.000 de oameni ( video )

0
2253

Imi amintesc perfect festivalurile berii de acum 10 ani; lume pestrita, muzica pentru toata lumea, bere mai mult sau mai putin buna. Un gen de evenimente care a prins de-a lungul timpului, iar comerciantii au inteles „despre ce e vorba”;) Zilele Prieteniei reprezinta din punctul meu de vedere un alt nivel pentru acest tip de eveniment: publicul a fost mai bine targetat prin trupele invitate sa cante, marca de bere a fost doar una iar tot evenimentul a fost inteligent promovat ca un mod de a petrece alaturi de prieteni cateva ore faine.

Ziua de ssambata a insemnat concerte cu Velosonics și Up to Eleven au fost trupele prietene care au deschis concertul, urmate de un show cool oferit de Shadowbox. Rapperi de la CTC au adus in fata scenei numerosi fani ai genului care au strigat intr-o singura voce CTC 😀 Au urmat Robin & The Backstabbers, care au pregătit publicul pentru un adevărat spectacol electronic oferit de R.O.A. Mii de mâini în aer și o singură voce care a scandat: Rise of Artificial, așa a fost atmosfera în timpul show-ului R.O.A., care a oferit publicului șansa de a cânta “Sonata în La Minor”, “Ne place” sau “D’aia”.  Au urmat la Vița de Vie iar seara de sâmbătă s-a încheiat în stilul pop-rock cu care trupa Vunk .

Duminica la Zilele Prieteniei

The Speakers și Moebius au deschis seaara urmați de trupa COMA, care a creat un moment inedit împreună cu deja mulțimea de fani prezentă în fața scenei: solistul trupei i-a îndemat să se așeze, iar la momentul refrenului, toată Piața Constituției a sărit la unison și s-a creat un moment impresionant. Pentru ca publicul iubeste rock-ul au urcat pe scena  ZOB care a a continuat în același spirit dar în stil punk, iar reacțiile publicului au fost pe măsură dar si  OCS iar seara s-a incheiat cu PARAZITII.

Turneul “Zilele Prieteniei Bergenbier” continuă în Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și se va încheia la Contanta, într-un spectacol pe plajă.

Parazitii – live  Zilele Prieteniei  Bucuresti 2014

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: