Program Zilele Prieteniei 2014

Date:

zilele prieteniei bergenbier 2014

Zilele Prieteniei 2014 reprezinta un turneu muzical ce se va materializa in aceasta vara intr-o serie de evenimente in cele mai importante orase ale tarii. Anul acesta seria de evenimente sutinuta de BERGENBIER a ajuns la cea dea doua editie. Show-urile in aer liber au un farmec aparte si se caracterizeaza printr-un public divers, insa de foarte multe ori atunci cand e vorba de trupe grele, in fata scenei raman doar cunoscatorii. Evenimentul va debuta Pe 7 iunie la Iasi si va avea loc in fata Palatului Culturii. Daca ajungeti la Iasi pentru acest concert nu trebuie sa ratati sa mergeti in cel mai mare Mall din zona moldovei, Palas Mall. Acesta este ampasat chiar in spatele Palatului Culturii.

Ce trupe vor urca pe scena in acest an la Zilele Prieteniei

Paraziții, Vița de Vie, Șuie Paparude, Vunk, ZOB, Robin And The Backstabbers, OCS, Mihai Mărgineanu, R.O.A., Shadowbox, Ska’nk, Coma, Fără Zahar, Shukar Nation, Ultimu Nivel si Niște Băieți, vor cânta alături de prieteni, astfel încât mesajul prieteniei să se facă auzit în toată România! Bergenbier va oferi posibilitatea unui număr de câte două trupe din fiecare oraș să cânte alături de numele mari pe scena, în deschiderea concertelor.

Zilele Prieteniei Bergenbier 2014

Iași (7-8 iunie), Cluj Napoca (14-15 iunie), Craiova (21-22 iunie), București (28-29 iunie), Ploiești (5-6 iulie), Arad (19-20 iulie), Alba Iulia (26-27 iulie), Brașov (2-3 august) Galați (9-10 august) și Constanța (15-16 august).

 „Zilele Prieteniei Bergenbier” se vor incheia printr-un concert spectaculos, in data de 16 august, pe cea mai mare plaja din Constanța.

In 2013 a fost la fel de specaculos acest eveniment, iar baietii de la Parazitii au rupt scena in fiecare oras unde au fost prezenti

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...