Yanni, gurul muzicii de suflet în concert la Bucureşti

Date:

Yanni, celebrul pianist şi compozitor  va unge cu mierea sa sufletele românilor într-un concert la care mulţi dintre noi nici măcar nu am îndrăznit să visăm. Actul va avea loc la Bucureşti, pe 14 septembrie la Zone Arena, iar responsabilii de comiterea acestui fapt sunt Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau bilet.

Spectacolul face parte din cadrul turneului «Truth of Touch», un tur de aur muzi­cal ce va începe cu Europa de Est şi va continua cu  Asia şi America Latină. Aşadar actul întâi va avea loc la  Bucureşti şi va continua în Budapesta, Istambul, Yerevan, Beijing,  Shanghay, Guangzhou, Chengdu, Seoul, Muscat, Dubai.

Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă, s-a născut în 1954, pe ţărmul Mediteranei, la Kalamata. A început să studieze pi­a­nul la vârsta de 6 ani, dar a refuzat lec­ţiile „formale”, astfel a aflat singur misterul pianului, iar la vârsta de 18 ani a plecat să studieze psihologia la University of Minnesota.

Acum Yanni este unul dintre artiştii cei mai apreciaţi la nivel mondial, cu numeroase albume,hituri şi concerte care oferă adevărate explozii de pasiune şi talent.

Yiannis Hrysomallis a obţinut nominalizări la Premiile Grammy pentru albumul „Dare to Dream” în 1992, iar în 1993 – pentru „In My Time”. Urmează “Yanni Live at the Acropolis” primul material video al artistului, al cărui succes extraordinar l-a surprins până şi pe acesta. Concertul filmat la Acropolis a fost transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

De-a lungul timpului, Yanni a obţinut 35 albume de platină şi de aur , cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare. În 1997 Yanni a devenit unul dintre puţinii artişti din vest cărora li s-a îngăduit să susţină un concert la Taj Mahal. După India, a cucerit Oraşul Interzis din China. În urma acestor două experienţe muzicale a rezultat „Tribute” care a fost lansat, în acelaşi an, în 1997. Muzica lui a fost folosită şi la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jo­cu­rile Olimpice, dar şi de ABC News. Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind „new age”, deşi el preferă termenul de „contemporan instrumental”.

Au mai ramas aproximativ două săptămâni în care vă puteţi achiziţiona bilete.

Bilete Yanni

Preţurile biletelor la concertul pe care Yanni îl va susţine la Bucureşti variază în funcţie de categoria din care acestea fac parte.

Categ. VIP: 350 lei
Categ. I: 300 lei
Categ. II: 250 lei
Categ. III: 150 lei
Categ. IV: 100 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Acum vă las în compania unui MARE OM

[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=MbFV07LteXw[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...