Interviu Doc: Vreau sa schimb ceva cu piesele mele

Date:

doc motzuMult asteptatul album DOC si Motzu IN HD incepe sa isi faca in sfarsit simtita prezenta pe scena muzicala; video-uri de promo, interviuri, etc. Datele de lansare au tot fost amanate, insa acum ne vom bucura in sfarsit de rezultat. Albumul va fi destul de greu si carnons, sound rap 100 %, 17 piese, mesaje cu substante. Un album ideal pentru inchiderea gurilor ce strigau fara logica: DOC s-a stricat 😀

Smiley a jucat rolul de reporter si i-a luat la intrebari pe cei doi, astfel ca am transcris in cele ce urmeaza cateva intrebari interesante

Albumul a aparut dintr-o admiratie pentru productiile lui Motzu

De unde a aparut ideea acestui album ? 

Doc: A inceput in primul rand dintr-o admiratie extrema pentru productille lui Motzu, pe care il consider unul dintre cei mai versatili producatori de rap de la noi, iar beat-urile lui ma prind. Daca imi trimite 10 beaturi, noua ma prind.

Doc si Motzu in hd


Cand ati inceput lucrul la album ? 

Doc: In 2012-2013, iar la inceput am vrut sa-i zicem popcorn. Albumul se numeste acum DOC SI MOTZU IN HD si il vom lansa, e gata.  A durat atat de mult pentru ca am simtit nevoia sa aduc albumul intr-o stare similara cu artistul DOC de acum.

Intre timp mi s-au intamplat chestii si acum nu ma mai indentific cu partea aceea de ego rap. Am ajuns in stadiul in care vreau sa schimb ceva cu piesele mele. De abea acum a venit natural la mine, sa inteleg ca e nevoie de mai mult de atat.

Fiecare piesa e diferita, sunt filmele noastre

DOC: Vrem sa imprimam cate o stare prin fiecare piesa. Sunt filmele noastre, fiecare piesa e diferinta. Are un film.  Nu am pareri de rau cand vine vorba de muzica, ce am facut am facut, ce nu ramane de facut. Albuml e cel mai complex, ca si lirica, sound. Albumul are 17 piese. Eu sunt dependent de conceptul de album, noi avem multa carne pe un cd.

Va asteptati sa si scoateti banii pe care ii investiti in album ? 

DOC: Nu, nu ne asteptam sa scoatem investitia. Cu toate ca acest album il consider cel mai calitativ fata de ce am lansat pana acum.

Daca vreti sa urmariti video-ul..

In 2014 baietii au lansat Date-n bula mea, o piesa care suna in continuare foarte tare si pe care sper sa o regasesc pe album.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...