Windows Blue gratis?

Date:

In primul rand o sa explic ce ste Windows Blue. Microsoft vrea ca Windows sa fie pe cat mai multe PC-uri posibile din aceasta cauza nu stie stie sigur daca Windows Blue va fi gratis sau sa fie la un pret destul de mic, sau eventual trebuie platita o taxa anuala pentru a beneficia de update-uri.

Ce se stie despre Windows Blue este ca la baza are defapt Windows 8, sistemul de operare recent lasat utilizatorilor, tot prin Windows Blue se vrea un sistem de operare care sa functioneze pe PC dar si pe Smarthphone-uri, ceea ce poate incanta foarte multi utilizatori, pentru ca sa fim sincer foarte multi dintre noi ne dormi sa putem avea aplicatiile de pe calculator in telefonul nostru, poate un Thunderbird pentru mail-uri, sau poate dorim sa ne jucam un joc care nu cere foarte multe resurse grafice.

Astea fiind spuse toti posesorii de Windows Phone 8 s-ar putea muta in curand pe Windows Blue.

Windows Blue putand fi lansat undeva la jumatatea anului 2013.Dar pana atunci vom fi la curent cu informatiile legate de acest subiect.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...