We Tour 2014 incepe in Bucuresti pe 19 iulie

0
3812
we tour 2014

Mai sunt doar cateva zile pana cand pasionati sporturilor urbane isi vor face de cap la cea de-a 6- a editie a WE TOUR. Pentru ca in Bucuresti putem numara multe gasti de tineri dornici sa isi rupa coatele pe role, skate, bmx sau dansand break dance, evenimentul incepe in Capitala.

We Tour  este un turneu ce promoveaza sportul urban in peisajul autentic romanesc si strange in fiecare an zeci de rideri profesionisti din toata tara dar si din diverse colturi ale lumii.

We Tour in Bucuresti

Va avea loc in zilele de 19 – 20 Iulie

Parcul Herastrau, ora 16:00, atat sambata cat si duminica

We Tour in tara

“Tare ca Piatra”, 26 – 27 Iulie, Piatra Neamt

Inca nu ne-a fost comunicata locatia

“Summer Roll”, 2 – 3 August, Cluj

Parcul Rozelor, ora 16:00, atat sambata cat si duminica

“Gravity Summer Jam”, 9 – 10 August, Constanta

Gravity Parc, ora 16:00, atat sambata cat si duminica

Anul acesta in cadrul Street Delivery a avut loc prima etapa a Campionatului National de Sporturi Urbane sprijinit de We Tour,  unde a fost construit si un skate-parc special pentru acest eveniment. Redactia4fun nu putea lipsi de la aceasta agitatie faina astfel ca am facut o serie interviuri despre ce s-a intamplat acolo. Evenimentul este realizat cu sprijinul Mountain Dew! Detalii despre traseu, program si participanti puteti gasi pe pagina lor de facebook , iar pentru inscrieri puteti trimite un mail la adresa wetourworld@gmail.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: