Biletele la show-ul lui Armin van Buuren, ARMIN ONLY INTENSE de 110 Ron sunt SOLD OUT

Date:

bilete armin van buuren 2014Show-ul pe care il va sustine Armin van Buuren  la Romexpo pe data de 8 Noiembrie este unul asteptat cu mare interes de fani. O dovada in plus o reprezinta si faptul ca biletele puse in vanzare in sistem early-bird la pretul de 110 Ron sunt SOLD OUT, acest show tinde sa fie unul dintre cele mai mari ale anului 2014.

Bilete Armin Van Buuren 2014 – Romexpo 8 Noiembrie

Cu toate acestea cei care isi doresc sa fie prezenti totusi la eveniment au disponibile bilete la preturi de tip REGULAR  de 130 Ron, cele SILVER VIP la 225 Ron si cele GOLDEN VIP la 450 Ron.

Intregul concept al acestui turneu reprezinta o munca creativa desfasurata pe parcursul mai multor ani, astfel ca dj-ul olandez s-a decis sa o puna in practica alaturi de directorul de teatru Jos Thie si geniul in creatie Sander Reneman, aceasta uniune deschizand o pagina importanta in istoria show-urilor de muzica electronica din intreaga lume.

 “Show-ul ARMIN ONLY este o abordare neconventionala si fresh. Sufletul evenimentului va ramane dj set-ul, dar ca acesta sa fie si mai interesant pentru public, totul este pus in scena ca o productie teatrala” – spune Armin van Buuren.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...