Watch Dogs gratuit pentru placa video NVIDIA GeForce GTX

Date:

Watch Dogs gratuitWatch Dogs gratuit pentru achizitionarea unor placi video Nvidia GeForce GTX, aici vorbim de urmatoarele modele: GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 sau 660 Ti, asa cum era de asteptat Watch Dogs nu lipseste din ofertele celor de la Nvidia, unde de ceva timp ofera acest giveaway odata cu cele mai performante placi video.

Pentru a-ti face o idee in momentul de fata GTX 660 costa undeva la 750 lei si pretul poate urca pana la 3500 lei (in cazul GTX Titan). Jocul va fi in format digital, adica primesti un key care-l pui in platforma Ubisoft (Uplay) si incep sa descarci jocul si sa-l joci cu noua ta placa video, pentru ca nu este vorba de placi video slabute, poti sa joci jocul la o rezolutie FullHD si detaliile la maxim si asta nu-ti va afecta fps-urile in-game.

Chiar daca-ti achizitionezi maine una din placile video de mai sus, tot ai de asteptat pana pe 27 mai, sa fie lansat oficial.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...