Vrei sa afli cum functionează robotii ?

Date:

Vino pe 27 Septembrie in Bucuresti, Suceava, Piatra Neamt, Tulcea, Sinaia, Brasov si Oradea la Noaptea Cercetatorilor 2013  si vei afla ce inseamna sa fii om de stiinta…chiar de la oamenii de stiinta care iti vor sta la dispozitie pentru ati raspunde chiar si la cele mai inedite intrebari. Mai mult decat atat, daca a trecut ceva timp de cand ati intrat intr-un laborator stiintific – chiar si de la scoala- acum e timpul sa va amintiti, pentru ca se vor face demonstratii in direct a activitatii de laborator.Noaptea Cercetatorilor 2

Care sunt centrele stiintifice care vor participa la Noaptea Cercetatorilor ?

Centrul de Studii Complexe, Institutul National de Cercetare in Sport, Institutul National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiilor, Institutul de Fizică Atomica, Inspectoratul General al Politiei sau Facultatea de Geografie

Primul eveniment european de acest gen a fost organizat in 2005 si a atras pana acum 1,5 milioane de vizitatori. Evenimentul ofera oamenilor de stiinta sansa de a intra in legatura cu publicul, iar publicului sansa de a descoperi universul stiintei si oamenii din spatele experimentelor. In cursul acestei seri, oricine poate descoperi cercetatorul din el. Editia 2012 a atras peste 25.000 de vizitatori in România, in cele 7 orase organizatoare.

La eveniment este aşteptat publicul larg, indiferent de varsta sau experienta stiintifica. Proiectul se adreseaza mintilor curioase, de la entuziasti la sceptici, oferind o mare varietate de activitati stiintifice si educative. Pana la data evenimentului, sunt asteptate si ultimele inscrieri in concursul Laboratorul anului 2099, care ofera sansa pasionatilor de stiinta sa ne arate perspectiva lor asupra laboratorului viitorului. Redactia4Fun in calitate de partener media la eveniment va invita cu mare drag la Noaptea Cercetatorilor .

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...