Voltaj a oferit un brad de Craciun

Date:

Voltaj au initiat in urma cu 10 zile concursul “Voltaj iti aduce bradul de Craciun”, prin care baietii doreau sa ofere unui fan adevarat, dar in acelasi timp curajos bradul de Craciun.

Ce trebuia sa faci?

Sa te filmezi in timp ce canti refrenul celui mai nou single Voltaj – „I Wanna Be Free”, si sa postezi inregistrarea pe pagina oficiala de Facebook a trupei Voltaj http://www.facebook.com/VoltajOfficial si baietii veneau la tine cu  un brad de Craciun.

In plus trebuia sa aduni cele mai multe like-uri pe facebook pentru „cantarea” ta. Norocoasa cu cei mai multi prieteni a  fost Cristina Cernomodiac din Cluj care a primit bradul de Craciun din partea lui Calin Goia. Calin a declarat in legatura cu aceasta ipostaza in care l-am intalnit in preajma sarbatorilor: “Este foarte placut sa aduci bucurie cuiva, sa faci pe cineva sa zambeasca, mai ales in perioada Craciunului, cand oamenii sunt plini de energie pozitiva. Tocmai ideea de surpriza si de bucurie ne-a facut sa pornim concursul si chiar daca nu ar fi fost upload-ata nicio inregistrare, tot am fi facut cadou bradul”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...