Voltaj a filmat clipul Lumea e a mea

Date:

Ii iubim cu totii pe baietii de la Voltaj si chiar daca primul single Da vina pe Voltaj, extras de pe albumul cu acelasi nume lansat  cu GSP, nu a fost pe gustul meu 100% , am ramas un mare fan al trupei.

Ieri au filmat in regia lui Dan Petcan clipul  Lumea e a mea ce reprezinta al doilea extras pe single de pe acest album si va fi promovat in aceasta vara. Chiar daca in mare parte se poarta piesele cu un bmp ridicat,  baieti al ales sa promoveze o piesa ceva mai lenta dar cu un mesaj puternic….mesaj ce va fi subliniat si de clip, asa cum ne-a declarat Calin la filmari. Clipul a fost filmat intr-un „decor de poveste” as spune eu…un decor ce cu siguranta era greu de realizat intr-un studio..dar a fost gasit de regizor chiar in Bucuresti pe strada Pitar Mos, undeva in spatele cinema Patria.

Clipul a beneficiat de ploaie si actori extraordinari in rolurile principale..dar cu siguranta veti intelege cate ceva din poze si mai multe atunci cand va aparea clipul.

L-a-m intrebat pe Calin cum de s-au hotarat sa lanseze inca in album….tinand cont de faptul ca atunci cand au lansat V8 au declarat ca acesta va fi ultimul….

Calin: Am hotarat sa reunim aceste piese intr-un album in primul rand la insistentele fanilor. Albumul  conţine zece piese. Unele dintre ele au fost deja lansate ca single-uri din 2010 încoace, single-uri care nu s-au regăsit pe vreun alt album anterior, iar altele sînt noi-nouţe! Sînt piese de factură diferită în care, cu siguranţă, vor putea să se regăsescă oricare dintre cei care ascultă albumul. Sînt piese optimiste, sînt piese de dragoste, sînt ritmate sau lente.

7 Voltaj – Lumea e a mea (ft Kamelia)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...