Voltaj a filmat clipul Lumea e a mea

0
745

Ii iubim cu totii pe baietii de la Voltaj si chiar daca primul single Da vina pe Voltaj, extras de pe albumul cu acelasi nume lansat  cu GSP, nu a fost pe gustul meu 100% , am ramas un mare fan al trupei.

Ieri au filmat in regia lui Dan Petcan clipul  Lumea e a mea ce reprezinta al doilea extras pe single de pe acest album si va fi promovat in aceasta vara. Chiar daca in mare parte se poarta piesele cu un bmp ridicat,  baieti al ales sa promoveze o piesa ceva mai lenta dar cu un mesaj puternic….mesaj ce va fi subliniat si de clip, asa cum ne-a declarat Calin la filmari. Clipul a fost filmat intr-un “decor de poveste” as spune eu…un decor ce cu siguranta era greu de realizat intr-un studio..dar a fost gasit de regizor chiar in Bucuresti pe strada Pitar Mos, undeva in spatele cinema Patria.

Clipul a beneficiat de ploaie si actori extraordinari in rolurile principale..dar cu siguranta veti intelege cate ceva din poze si mai multe atunci cand va aparea clipul.

L-a-m intrebat pe Calin cum de s-au hotarat sa lanseze inca in album….tinand cont de faptul ca atunci cand au lansat V8 au declarat ca acesta va fi ultimul….

Calin: Am hotarat sa reunim aceste piese intr-un album in primul rand la insistentele fanilor. Albumul  conţine zece piese. Unele dintre ele au fost deja lansate ca single-uri din 2010 încoace, single-uri care nu s-au regăsit pe vreun alt album anterior, iar altele sînt noi-nouţe! Sînt piese de factură diferită în care, cu siguranţă, vor putea să se regăsescă oricare dintre cei care ascultă albumul. Sînt piese optimiste, sînt piese de dragoste, sînt ritmate sau lente.

7 Voltaj – Lumea e a mea (ft Kamelia)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: