Voltaj – De la capat. Trupa se implica din nou in proiecte sociale

Date:

Voltaj De la capatDe la capat se numeste noul proiect dezvoltat de baietii de la Voltaj ce se traduce atat prin lansarea unei piese cu acest titlu dar si prin portalul delacapat.ro. Piesa lansata de Voltaj si produsa alaturi de baietii de la Deepside Deejays este una sensibila si doreste sa atraga atentia asupra problemelor de natura sociala-economia intalnite in societatea romaneasca.

Voltaj De la Capat videoclip

Clipul pune in imagini drama traita de copiii uitati acasa de parintii plecati la munca peste granita. In acelasi timp vorbeste despre cât de important este să poți primi o a doua șansă, construită pe încredere, apropiere și înțelegere. Clipul este format din doua seturi de imagini: cadrele cu Voltaj si cadre din filmul “Calea Dunarii” Regia: Sabin Dorohoi. De filmarea cu cei de la Voltat s-a ocupat Dan Petcan

Clipul este unul emotionat si reuseste sa iti transmita mesajul: nu ii uita pe cei din jur, fii responsabil, ia atitudine, schimba ceva in jurul tau. Pentru ca au dorit sa nu ramana in planul abstract cu acest mesaj, portalul lansat de ei ii va ajuta sa contorizeze in mod clar care sunt rezultatele obtinute prin initiative lor. Baietii nu sunt la prima isprava de acest gen, ci s-au implicat in numeroase proiecte sociale, fapt pentru care ii felicitam si au tot respectul si aprecierea noastra.

“Am ales una din temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intenția de a capta atenția asupra subiectului. Apelul nostru este, însă, mult mai larg. Acesta vizează situația tuturor copiilor și tinerilor aflați în dificultate: fie pentru că nu au acces la educație sau la îngrijire medicală, fie pentru că sunt singuri. Ziua de mâine va fi construită pe modelele pe care copiii le văd în jurul lor. Este foarte important și urgent să ne ocupam de aceste probleme și să ne implicăm”, spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Chiar daca piesa nu este una care sa ritmata cu un mesaj simplist, Calin ne-a declarat ca piesa urmeaza sa intre in playlisturile radiourilor si spera sa aiba un efect asupra publicului.
Cum puteti ajunta in proeictul delacapat.ro ?
Programul „Donator de viitor”, pentru copiii nevoiași care locuiesc la sat. Fiecare donator poate contribui lunar cu 68 lei/lună și, în aceast fel, ajută atât copilul sponsorizat, precum și pe ceilalți copii din comunitatea respectivă. Pe portalul delacapat.ro regasiti proiecte derulate de World Vision România și Habitat for Humanity România. Unul dintre acestea este construirea unei case pentru o mama singura, Sanziana, ce a ales in urma cu ceva timp sa inapoieze un portofel cu bani gasit pe strada.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...