ALWAYS, COCA COLA!!!

0
704

Coca-Cola modifică formula pentru mai puţine calorii până în 2014.

Coca-Cola a anunțat că la începutul lunii octombrie va scoate la vanzare o nouă băutură. Consumatorii au nevoie doar de o picătură sau două pentru a-și potoli setea.

Cea mai mare companie de băuturi răcoritoare scoate pe piață Dasani Drops, picături aromate care pot fi adăugate în apă, ca să-i dea un gust delicios.

Sticluțele sunt mici, pot fi ținute chiar în poșetă și fiecare consumator decide câte picături vrea să adauage în apă, pentru a obține aroma dorită, potrivit Huffington Post.

Aceste picături nu au calorii, deoarece conțin un îndulcitor artificial. O sticlă va costa în jur de 4 dolari și deocamdată vor exista numai patru arome disponibile, de anul viitor urmând să fie introduse și altele.

Prima băutură de acest gen a fost lansată de Kraft’s, anul trecut, și picăturile se numesc MiO. Produsul a avut mare succes, vânzările atingând peste 100 de milioane de dolari în jumatate de an.

John Roddey, vicepreședinte Coca-Cola în America de Nord, spune că prin lansarea Dasani Drops va încuraja consumul de apă, indiferent că este vorba de apă îmbuteliată sau apă de la robinet.

sursa: click.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: