ALWAYS, COCA COLA!!!

Date:

Coca-Cola modifică formula pentru mai puţine calorii până în 2014.

Coca-Cola a anunțat că la începutul lunii octombrie va scoate la vanzare o nouă băutură. Consumatorii au nevoie doar de o picătură sau două pentru a-și potoli setea.

Cea mai mare companie de băuturi răcoritoare scoate pe piață Dasani Drops, picături aromate care pot fi adăugate în apă, ca să-i dea un gust delicios.

Sticluțele sunt mici, pot fi ținute chiar în poșetă și fiecare consumator decide câte picături vrea să adauage în apă, pentru a obține aroma dorită, potrivit Huffington Post.

Aceste picături nu au calorii, deoarece conțin un îndulcitor artificial. O sticlă va costa în jur de 4 dolari și deocamdată vor exista numai patru arome disponibile, de anul viitor urmând să fie introduse și altele.

Prima băutură de acest gen a fost lansată de Kraft’s, anul trecut, și picăturile se numesc MiO. Produsul a avut mare succes, vânzările atingând peste 100 de milioane de dolari în jumatate de an.

John Roddey, vicepreședinte Coca-Cola în America de Nord, spune că prin lansarea Dasani Drops va încuraja consumul de apă, indiferent că este vorba de apă îmbuteliată sau apă de la robinet.

sursa: click.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...