Vizualizari record pentru noul clip BUG Mafia

Date:

Baietii de la BUG Mafia au revenit din nou in actualitatea peisajului muzical odata cu lansarea clipului  „Fara cuvinte”, clip ce promoveaza piesa ce a fost realizata in colaborare cu Loredana Groza.Clipul a inregistrat vizualizari record pe internet, astfel ca la doar 3 zile de la lansarea oficiala adunase peste 500,000 de accesari 🙂 In acest context clipul ocupa  locul 27 la nivel MONDIAL în topul celor mai vizionate clipuri de pe Youtube.Regia clipului a fost semnata de  Alex Ceausu (Ador Media) Multe voci au afirmat despre acest clip ca este „mult prea violent” si nu au putut sa-l urmareasca pana la final. Una peste alta este un clip reusit care demonstreaza ca baietii au crescut din toate punctele de vedere 🙂

Ne asteptam ca videoclipul sa aiba un mare impact dar nu intr-un timp atat de scurt. Pur si simplu, ne-a lasat ‘fara cuvinte’. In cateva ore de la lansare s-a atins un numar record de vizualizari.In foarte multe tari din Europa, inclusiv Romania a fost cel mai vizionat videoclip din saptamana 27 iunie-4 iulie. Pe langa aceasta distinctie de „Cel mai vizualizat videoclip”, a mai primit si altele la fel de importante printre care: „Cel mai discutat videoclip” , „Cel mai apreciat videoclip” , a declarat regizorul Alex Ceausu.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...