Tratarea anxietatii prin acupunctura

0
72
anxietatea ce este

De multe ori auzim vorbindu-se despre anxietate prin intermediul unuor termeni greu de inteles de persoane ce nu stapanesc foarte bine domeniul psihologiei. Totusi….

Ce este anxietatea si cum se trateaza ?

Folosind cuvinte simple putem spune ca anxietatea reprezinta o starea de agitatie, ingrijorare mentala ce are efecte asupra bunei desfasurarii a vietii noastre. Putem spune ca atunci cand avem motive reale sa fim ingrijorati este firesc sa ne gandim la acele situatii, astfel… cum putem numii aceasta stare ca fiind problematica ? Anxietatea reprezinta o stare exagerata in raport cu problema respectiva, problema ca poate reprezenta doar o probabilitate in acel moment.

O prima etapa pentru a intelege anxietatea este reprezentata de constientizarea acesteia. Dupa aceeasta etapa este necesar sa aprofundam prin inrospectie ( analiza interioara ) ce determina acele ganduri. Putem cauta singuri solutii sa fim stapanii proprilor trairi sau sa cautam ajutorul unui specialist ce ne poate directiona in aceasta zona de dezvoltare personala.

O mana de ajutor pentru ameliorarea anxietatii ne-o putem acorda singuri, atat la propriu cat si la figurat prin invatarea unor puncte de acupunctura ce sunt benefice pentru a avea o stare mai buna. Dr. Coldea in emisiunea Punctul de acupunctura de pe canalul Calea Yin Yang ne arata pas cu pas cum putem sa ne simtim mai bine atunci cand avem stari de anxietate. Foto: freepik.com

Puncte de acupunctura – Anxietatea

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.