New video|Maria Radu a lansat ” Zbor”

Date:

Maria Radu a lansat astazi clipul piesei „Zbor” regizat de Cosmin Moldovan intr-un concept ce porneste de la miscarile senzuale si seducatoare ale unei balerine 😛 Clipul este unul „de suflet”, la fel ca si piesa si ne aminteste ca mai exista si alte gen de muzica decat clubbing.

In acest clip Maria a intrat in rolul unei balerine profesioniste, iar pentru asta a luat lectii de la profesionisti in domeniu.

Am muncit mult pentru acest videoclip, multumesc echipei si lui George Popa pentru creearea acestei piese . Am tinut neaparat sa reinventam ideea de sexy si de senzual, astfel incat sa nu fie nimic vulgar!” a declarat Maria Radu.

Intrate in rolul de balerine sunt si doua dintre cele mai talentate actrite ale noii generatii, Crina Semciuc si Aylin Cadir, care au fost incantate de conceptul acestui videoclip.

In data de 3.iunie, Maria Radu va sustine un concert de lansare a videoclipului piesei ‘Zbor’ in clubul The Ark din Bucuresti, incepand cu ora 20:00. Mai multe detalii despre concert gasesti pe pagina de facebook a artistei. http://www.facebook.com/MariaRaduFanPage

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...