Videoclip|Matteo feat Stella – Push It

Date:

Un nou clip a fost  lansat astazi sub egida casei de discuri MediaPro Music, este vorba de clipul piesei Push it. Piesa interpretata de Matteo si Stella imi aduce aminte- cel putin prin titlu- de celebra Push it de la Salt`n` Pepa. In rest din punct de vedere muzical piesa nu are nicio treaba cu ritmul anilor `90 si este bine ancorata in realitatea muzicala din 2012.

„Mi-am dat seama ca imi doresc ca Roxana sa faca urmatorul meu clip, in momentul in care a facut un film, pentru una din prietenele ei cele mai bune. A realizat un film de 30 de minute despre toata gasca de prieteni, care i-a lasat pe toti, in frunte cu mine, cu gura cascata. A filmat si montat cadru cu cadru, si a reusit, subtil, sa faca pe oricine il viziona, sa rada, sa planga, si sa aiba stari foarte frumoase . Atunci am stiut ca taletul ei imi va folosi enorm la urmatorul clip…so here we are :)” a declarat Matteo.

Muzica a fost compusa de Matteo si Stella, iar clipul a fost produs de Roxana Paulica, iar producator executiv a fost  Cristi Stanciu. In clip putem vedea o serie de oameni de la MediaPro, printre care dasatori si coregrafi. Clipul a fost filmat in studioul RedBase, intr-o sala de dans si desigur intr-un club 🙂

 

„Ideea scenariului mi-a venit fara prea mult brain-storming. Faptul ca lucreaz de ani de zile la proiecte tip reality m-a inspirat. Consider ca cel mai usor ajungi aproape de sufletul oamenilor prin naturalete si sinceritate, asa ca, intr-o lume in care majoritatea sunt preocupati sa fie cat mai protejati de invelisuri, noi am vrut sa aratam energie, sinceritate, bucurie, oameni tineri, frumosi si proaspeti, prieteni si ideea de „traieste clipa”.” ne-a spus Roxana.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=x9X0xZmgLD8[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...