Videoclip|Krem & Smokey feat. Praetor si DJ Undoo- “In pat cu ea”

0
625

Anuntam acum cateva zile lansarea clipului semnat de Krem & Smokey  alaturi de  Praetor si DJ Undoo pentru piesa  “In pat cu ea“. Ei bine,  ziua a venit, premiera a sosit pe profm.ro, acolo unde s-a si filmat o parte din clip.  Piesa este produsa de SEZ, iar versurile sunt scrise de cei doi “Actori” principali Krem & Smokey. In clip  apar si Praetor care e pe refren dar si omul  DJ Undoo de la GDR. Dupa ce va uitati la clip o sa va intrebati cu siguranta unde s-a filmat….nu de alta dar e o camera “mazgalita” rau acolo…raspunsul vine tot de la noi: este camera lui Razvan Alexe din caminul facultatii U.N.A.T.C “I. L. Caragiale”, iar cea de-a treia locatie este reprezentata de sediul agentiei de evenimente Hip-Hop, Junky SIZE Events.


In clip mai apar si alte nume din hip hop si nu numai: DOC , Teo (stand up comedian), Sergiu (stand up comedian), membrii scolii de salsa “Mania Latina” , Omu Gnom (artist Hip-Hop), Sick Sound (trupa Hip-Hop).

“SEZ este unul dintre cei mai prolifici producatori de hip-hop, colaborand de-a lungul timpului atat cu artisti consacrati, cat si cu new-comers. Ne-a trimis un pachet de 20 de bituri, iar cel de la “In pat cu ea” ne-a lovit in cel mai placut mod cu putinta. In cateva minute structura piesei era gata: ideea/mesajul, artistii care s-ar mula perfect pe ceea ce vrem sa transmitem, iar in final, forma videoclipului (caci merita clip)”, spune Razvan Alexe despre videoclip. 

“Echipa care s-a ocupat de filmari si post-productie (IcebergArt) este tanara, dar nu se afla la prima lor “abatere”. Ne-au contactat din dorinta de a colabora pe un proiect audio-vizual, iar cum noi aveam in minte sa realizam clip la “In pat cu ea”, am batut palma si aia a fost :)”, adauga acesta 

“Am avut parte de 3 zile pline de peripetii, iar cu ocazia aceasta as vrea sa le multumesc din suflet tuturor celor care au luat parte la filmari: prieteni, iubite, colegi de breasla, artisti invitati, femei de serviciu, firmei de catering (?!) si nu in ultimul rand… noua, pentru ca suntem indeajuns de zapaciti incat sa facem din muzica o meserie (pasiune + talent + munca => performanta, suflete miscate, minti deschise si de ce nu… remuneratie). Multumim PROFM, Icebergart, Junky  SIZE Events, UNATC si Hip-Hopului! Smokey & Krem/ noi asta vrem! Sanatate si Pace tuturor!“, a precizat Krem.

sursa: profm.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: