Videoclip|Hi-Q – Soare

0
713

Trupa Hi-Q  a lansat astazi noul lor clip la piesa “Soare”. Un clip realizat “in familie”, regizorul fiind sotul Danei Nalbaru, actorul Dragos Bucur, pentru care a fost prima experienta de acest gen. Membri trupei si-a dorit un clip simplu, despre familie, dragoste si prieteni fapt pentru care protagonisti in acest clip regasim foarte multe persoane apropiate celor trei membri.

Noul videoclip Hi-Q este de o simplitate emotionanta. Membri trupei afiseaza cu dezinvoltura povestea de viata a fiecaruia, reala, palpabila si astfel impartasesc publicului cate ceva din viata din spatele cortinei. Cei trei scot la lumina prin imaginile din videoclipul “Soare” ceea ce este cel mai important pentru ei si pentru noi toti: o familie fericita, o iubire implinita, o eterna cautare a dragostei reale, o prietenie care rezista peste ani.

Pentru gustul meu, clipul este mult prea simplu, iar rezultatul final cred ca nu se ridica la nivelul precedentelor productii video ale trupei. Dar aceasta este doar parerea mea 😀

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=-4tUJ77Ghdg[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: