Videoclip|Gojira & Planet H feat. Deliric – Fugi

0
632

 

Asa cum ne anuntatu baietii saptamana trecuta la Ursus Evolution, Deliric a lansat anuntatul clip al pesei „Fugi”, o piesa compusa de Gojira, Planet H iar versurile si interpretarea sunt semnat de Deliric. Cum a spus el „da cu <<papagalul>> 🙂

Filmarile s-au desfasurat la jumatatea lunii mai in studiourile Media Pro din Buftea si in uzinele Faur, in regia lui Dragos Musat. Videoclipul ironizeaza perceptia publicului privind viata artistilor, fiind exploatate cateva clisee (femei, droguri, masini). In clip ii puteti vedea si pe Adrian Despot (solistul Vita de Vie) si pe fetele de la „Black&White” – un proiect experimental desfasurat in social media.

Gojira a declarat referitor la aceasta colaborare: „Si eu si Planet H suntem rockeri inauntrul nostru si asta se simte in muzica pe care o facem impreuna. Pe de alta parte, Deliric este un mare manipulator de „vorbe”…si asa a iesit ce-a iesit! „Fugi” este fix cum mi-am dorit: scandal organizat. Am avut si sprijinul celor de la Burn in realizarea clipului, fiind ambasadorul lor.”

Planet H: „Barierele intre genurile muzicale au inceput sa cada. De fapt, pentru public au cazut demult, a venit acum randul artistilor! Ma bucur ca am fost si noi in „primul val” de artisti care au trecut de stadiul remixurilor si au dus-o la urmatorul nivel, adica piese originale… Avem deja doua: „Da-i mai tare” cu DOC si „Fugi” cu Deliric, la care lansam azi videoclipul. Ramaneti pe receptie ca mai avem si altele pe teava!”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ALkhUbzRImU[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: