Videoclip|Eli feat. Kamelia – Vara rece

0
743

Ieri a fost lansat un nou clip  de prieteni nostri de la Studio 66; Eli feat. Kamelia pentru piesa „Vara rece”. O piesa extrem de sensibila care ne aduce aminte de vara, de caldura si de dragostea din sufletele noastre.  Uneori caldura, bucuria, viata o simtim nu in raport cu temperatura de afara ci in raport cu cat de cald este in sufletul nostru, aceasta metafora a dragostei a fost pusa in versuri de Kamelia ,George Hora si Eli, iar muzica a fost compsa de cei doi frati Hora: George si Kamelia. Videoclipul arata foarte bine, chiar daca nu are o regie complexa si nici nu s-au folosit foarte mult de cadre exterioare, reproduce foarte bine ideea piesei si te face sa o simti asa cum se cuvine.

Apropo de productia clipului, Ionut Trandafir s-a ocupat de productia si regia acestuia, iar la capitolul montaj si-a bagat degetele si george Hora.

Fanii au putut inscrie poze pentru a aparea in videoclip, iar in doar doua saptamani artistii au primit peste 4000 de fotografii de la tinerii indragostiti din toate partile tarii. Selectia nu a fost usoara dar cele mai romantice 30 de imagini apar in noul videoclip alaturi de Eli si Kamelia.

Acum cateva zile am publicat un interviu exclusiv luat de noi cu George si Kamelia la finalul concertului Voltaj in care ne povestesc si despre aceasta piesa dar si despre activitatea lor muzicala in general.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: