Cheloo -Suma defectelor ( piesa noua, videoclip )

Date:

cheloo suma defectelorParazitii ramane cu siguranta una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate trupe de rap de la noi, astfel ca fiecare noua aparitie este atent analizata si discutata. Noua piesa lansata de Cheloo, Suma defectelor beneficiaza si de un clip relizat in “natura” acolo unde artistul se simte cel mai bine alaturi de masina sa de teren. Este cunoscuta pasiuna lui Cheloo pentru off road si pentru mecanica auto in acest domeniu.

Cheloo Suma defectelor

Din piesa nu lipsesc cuvintele vulgare inca din debutul piesei, insa sound-ul artistului este usor incalzit de o serie de sample-uri ce sunt puse pe negativ . Din piesa nu lipsesc temele abordate de artist de-a lungul timpului: homosexualitatea, problemele sociale, antipatia fata de cei multi, industria muzicala in general, iar aici un vers iese in evidenta: Mi-am bagat p*@% in industrie, m-am autoexclus.

In urma cu putin timp cei 3 membri Parazitii au lansat o piesa impreuna “Bot in bot cu o lepra mica” ce a beneficiat de un clip de studio. In acelasi timp prin intermediul unui teaser postat online si Omloadon ne anunta ca va lansa ceva in scurt timp.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...