Videoclip|Antonia – Marabou

0
834

antoniaArtista care este atat de admirata de toata lumea a lansat astazi o noua piesa insotita de un clip de imagine care o pune intr-o lumina extrem de favorabila si ne-o arata in toata splendoare frumusetii ei …. Am zis-o, nu ? Piesa are o anumita  sensibilitate si naturalete si parca te de trimite intr-o alta lumea… de vis. Cu siguranta vom avea parte si de un beat exploziv pentru aceasta piesa.

Videoclipul evidentiaza frumusetea rapitoare a Antoniei

Imediat ne-am intrebat cine este responsabil de acest clip; se numeste Khaled Mokhtar, este din Lybia si este un tanar absolvent de calculatoare si informatica. Pasionat de web design, fotografie si acum de regie a lucrat inclusiv cu Inna, fapt ce a facut colaborarea cu Antonia una fireasca, tinand cont de faptul ca echipa de promovare a Innei se ocupa si de Antonia.

Cu cine a mai lucrat Khaled Mokhtar: Deepcentral, Dj Andi, Stella, Inna, Voxis, Dj Optick, Miruna Manescu, Liviu Hodor …”Am o parere foarte buna, toti muncesc mult si incearca sa traga maximul din ce pot „.

Cum a inceput pasiunea pentru filmari si montaj pentru regizorul Mokhtar Khaled?

Intr-o zi i-am filmat pe prietenii mei de la Deepcentral la un concert, tot dintr-o joaca, am montat materialul filmat, am publicat materialul si a doua zi am fost sunat de managerul artistei Inna (Lucian) pentru o colaborare pe partea video. sursa:star-gossip.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: