Videoclip | Pavel Apostatul – Stai Calm

Date:

Pavel ApostatulPavel Apostatul a lansat clipul piesei Stai Calm cu OBLX si MP13. Versurile piesei sunt scrise de cei trei Mc si ne transmit un mesaj social de revolta la adresa societatii romanesti de astazi. O piesa despre realitatea economica, politica dar si despre modul in care fiecare dintre noi ne raportam la aceasta. Ascultand Stai Calm  imi dau seama ca putine piese ale artistilor de rap cunoscuti mai au un mesaj atat de puternic de revolta si un beat greu. Ascultand aceasta piesa ne dam seama cat de mult s-a schimbat rapul in general, de aici lupta intre artistii care au imbratisat noile influente si fanii lor de acum 10 ani, dar aceasta „lupta” se da si intre artisti. Parazitii afirmau intr-un interviu de acum 2-3 ani ca „rap-ul de azi nu-i mai reprezinta”, si nu se refereau la muzica de la noi, ci la rapul din State. Sa revenim la piesa Stai Calm; Instrumentalul este semnat de SEZ, clipul a fost realizat de 13’s Video Production, montat ( super tare ) de Mp13 iar de imagine s-au ocupat Adrian Crismaru, Razvan Ghiorghiu.

Stai Calm anunta lansarea albumului INIMA SUS

Lansarea piesei  Stai calm precede lansarea albumul Inima sus, semnat de PAVEL APOSTATUL (Mircea Tofan) unde vor participa si  OBLX si MP13.Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 24 ianuarie 2014, la Bankers HUBB & CAFE, Galati. In cadrul evenimentului vor canta: OBLX si MP13, Pazzo, Passcall ,Flobo ,Warm up and after party: Skitt ,Pseudub .

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...