Interviu Randi: Am filmat clipul pentru noua piesa Morandi

Date:

morandi 2014
morandi 2014

Dupa o perioada buna de timp in care trupa Morandi a stat departe de lumina reflectoarelor, din motive obiective desigur. Atat Randi cat si Moga fiind implicati in proiecte diferite se pare ca a venit vremea sa ascultam noi piese semnate de cei doi si lansate sub acest nume ce s-a bucurat de succes atat in tara cat si in afara granitelor. Intre timp Marius Moga a fost implicat in lansarea altor hituri alaturi de echipa de la deMoga Music, dar si in colabrari cu producatori din SUA, iar Randi si-a format o echipa bine inchegata la Famous Productions care incepe sa devina un mic atelier de hituri.

Am stat de vorba cu Randi intr-un interviu flash in care ne-a dezvaluit cum se va numi noul hit Morandi

Interviu Randi

Reporter: Ce surprize ne pregateste echipa Famous Productions pentru aceasta vara ?

Randi: Am filmat recent cu Mike Angelo si unul  pentru o piesa noua cu Morandi.

Reporter: Cum se numeste noul single ?

randi
randi

Randi: Piesa se numeste leaving without you. E o piesa un pic mai energica, un pic mai progresiv, decat i-am obisnuit pana acum, dar cred ca o sa prinda. Pentru aceasta piesa am filmat deja un clip

Reporter: In ultimul timp proiectul Morandi a fost lasat in ubra, in 2014 il aduceti in lumina reflectoarelor? Tinem minte ca in urma cu cativa ani erati prezenti foarte mult in afara tarii, atat prin concerte cat si in topuri.

Randi: Da, pentru ca si eu si Marius Moga am fost ocupati.O sa revenim in forta. Acum o sa lansam o data la trei luni o piesa.

Randi a fost invitat special si in clipul lui Uddi alaturi de JO pentru piesa „Lasa-ma” si produs de echipa Ceva de vis. Daca vreti sa vedeti cum a fost la filmari dati un click aici

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...