Videoclip oficial |Style Da Kid – Like This

1
914

Astazi avem parte de o noua premiera din partea echipei de la Chillbrothers, este vorba de piesa Like This semnata de Style Da KiD ,unul dintre cei mai tineri producatori de pe piata muzicala din Romania.

Piesa Like This este o colaborare cu o gasca mare de artisti: Mike Diamondz, Sonny Flame, Johnny King, OneShot, Violet & Anda D si beneficiaza de un clip semnat de Roads Films & Chill Brothers. Piesa are toate atributele necesare sa rupa cluburile in doua in aceasta vara si de ce nu ..sa fie exportata “afara”.

Style DA Kid a colaborat cu foarte multi artisti, in special din sfera Hip Hop, printre care : Anda D. , Bibanu, Camuflaj, Doc , J. Yolo , PBFL , raku , Johnny King , Dj Christu , Bishop , El Nino, Trish , Puya, Cristi Chelsoi , Vescan, Mike Diamondz, Sofian Miron. Este cu atat mai laudabil cu cat a facut acest lucru la nivelul cel mai inalt, inca de la varsta de 17 atunci cand s-a mutat in Bucuresti.

Style DA Kid s-a nascut in Cluj Napoca si a studiat inca de la o varsta frageda muzica clasica, iar la varsta de 10 ani a descoperit muzica electronica. 4 ani mai tarziu  si-a produs si primul album, ocazie cu care a lansat si primul single. La varsta de 17 ani s-a mutat in Bucuresti unde s-a alaturat echipei de la chillbrothers.com, ocazie cu care a colaborat cu artisti importanti si s-a indreptat mai mult catre zona muzicala “urban”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=1kYg43UI_8w[/pro-player]

foto: StyletheKid

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. buna, nu imi puteti zice cam ce imnseamna versurile ca nu se prea intelege!! va multumesc:*

Comments are closed.