VIDEOCLIP, DAN BALAN – “JUSTIFY SEX”

0
751

Ce mai putem spune despre Dan Balan? Toata lumea il stie, toata lumea il asculta, toate fetele il vaneaza.

Dan Mihai Bălan, nascut pe 6 februarie 1979 la Chisinau, Republica Moldova s-a afirmat in 1999 ca membru al trupei O-Zone.

Lansarea primului lor album a avut loc in anul 1999, cand O-Zone a atins succesul international cu o serie de single-uri, printre care se numara „Despre tine” si „Dragostea din Tei”, cel din urma single ocupand locul 1 in topuri in peste 30 de tari din intreaga lume si  locul 3 in topul vanzarilor in clasamentul din Marea Britanie. O-Zone au vandut peste 12.000.000 de exemplare in intreaga lume. Acesta a fost unul dintre cele mai vandute single-uri din intreaga Europa si Japonia in 2004 si 2005, si a fost preluat de peste 200 de artisti in 14 limbi diferite. Cel mai bine vandut album O-Zone – obtinand multiple discuri de platina in 2004 – vandut in peste 3.5 milioane.

In 2006 Dan Balan se reinventeaza ca alter ego-ul sau, sub numele Crazy Loop, lansand single-ul “Mm-ma-ma”.

In 2010 lanseaza un nou single numit “Chica Bomb” sub propriul nume: Dan Balan. A fost inregistrat in Statele Unite si este insotit de un videoclip regizat de Hype Williams, care a lucrat la videoclipurile lui Missy Elliot, Kelis, LL Cool J si Jay Z.

Iata si ultimul sau videoclip, mult asteptat „Justify Sex”:

Mai multe despre videoclip gasiti pe http://www.justifysex.com/

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: