Videoclip| Corina- A ta

Date:

Corina a lansat pentru aceasta vara piesa „A ta”, o piesa provocatoare, cu versuri indraznete cu ……in loc de beep :)) Piesa Corinei a fost compusa de gasca de la HahaHa, muzica: Cazan Serban/ Velea Alexandru/ Batrinu Marian Razvan, iar textul a fost scris de Smiley si Alex Velea. „A ta” a intrat deja in playlist-urile radiourilor si ruleaza la greu si ne dovedeste din nou faptul ca pot avea succes si piesele care nu au un Bpm atat de ridicat, asa cum  am fost obisnuiti anul trecut cel putin, atunci cand s-au ascultat cu precadere piese popcorn. Se pare ca in 2012 compozitorii au sesizat faptul ca publicul a strigat ca „mai toate piesele semanau” si astfel au schimbat „macazul” :))

Clipul pentru piesa „A ta” afost regizat de Iulian Moga, iar DOP  a fost  Liviu Pojoni Jr. La filmari a fost mare distractie, iar timpul a trecut extrem de repede atat pentru Corina si dansatori cat si pentru echipa de filmare 🙂

Foto: fb.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...