BUZZ CAMP 2016 in 9 orase. Intre 19-21 oct in Bucuresti

0
2522

kremBUZZ CAMP 2016 se va desfasura in 9 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Bacau, Constanta). Daca nu stiti despre ce este vorba va spunem pe scurt; O serie de conferinte inspirationale pentru tineri. Vorbitori: actori, cantaresti, blogeri, oameni de afaceri, oameni din online, oameni din HR. Totul cu un singur scop; sa le ofere tinerilor idei despre cariera si viata. Oamenii de pe scena Buzz Camp sunt sinceri si naturali si ofera celor prezenti informatii utile din experienta lor. Anul acesta a mai avut loc o editie in luna aprilie.  Prima editie unde am fost noi prezenti a fost cea din 2013- video si foto aici.

Buzz Camp -eveniment inspirational pentru tineri

Unii au un limbaj mai serios, altii sunt mai naturali, insa reprezinta un eveniment fain la care merita sa mergi.

La BuzzCamp, le oferim oportunitatea tinerilor de a intra in contact cu lumea angajatorilor.- -a asa suna descrierea, insa noi spunem ca este mai mult de atat.

Unul dintre invitatii de anul acesta din Bucuresti este Krem:  L-am văzut pe scena ”Românii au talent”, i-am ascultat piesele, l-am urmărit la Music Channel și l-am aplaudat când a urcat pe scenele de teatru. Acum îl putem vedea într-o altfel de ipostază!

La  BUZZCamp o  să ne vorbească pe tema ”Perseverență. De câte ori încerci până reușești?”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: