Videoclip| Alex Velea- Minim doi

0
746

Alex Velea a surprins pe toata lumea in aceasta vara prin lansarea a doua singel-uri : Cand noaptea vine, piesa al carei clip a avut premiera la inceputul lunii trecute, iar acum prin  lansarea  unui nou clip  „Minim doi”.

Piesa   a avut premiera la Romanian Music Awards 2012, atunci cand piesa a avut un mega succes in fata publicului din Craiova.  Cu siguranta reactia pozitiva din partea radiourilor si faptul ca in numai o saptamana de la aparitia piesa a adunat peste 3 milioane de vizualizari pe Youtube.

Piesa „Minim doi”  a fost compusa de gasca de la HaHaHa Production, iar productia clipului este semnata de regizorul preferat al lui Alex si in acelasi timp prieten Iuliaaaaaaaaaan Moga. Clipul reprezinta o reusita din punct de vedere conceptul si il reprzinta 100% pe Alex Velea…natural si lipsit de fite, dovedinta ca poata sa fac show si printre oameni simpli la filmari si mai mult decat atat sa iasa un super clip, din punctul meu de vedere. Video-ul a fost filmat in cartierul rau famat din Bucuresti si spune povestea unei zile toride de vara, petrecuta cu gasca de prieteni in fata blocului. Printre cei care sunt prezenti in clip putem observa , multi copii care  n-au ratat ocazia de a-i arata lui Alex schemele lor de dans, pentru ca mai apoi sa-i scandeze numele mai ceva ca pe al echipei de fotbal preferate.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=aT3j3lXp5bg[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: