Videoclip| Alex Velea- Minim doi

Date:

Alex Velea a surprins pe toata lumea in aceasta vara prin lansarea a doua singel-uri : Cand noaptea vine, piesa al carei clip a avut premiera la inceputul lunii trecute, iar acum prin  lansarea  unui nou clip  „Minim doi”.

Piesa   a avut premiera la Romanian Music Awards 2012, atunci cand piesa a avut un mega succes in fata publicului din Craiova.  Cu siguranta reactia pozitiva din partea radiourilor si faptul ca in numai o saptamana de la aparitia piesa a adunat peste 3 milioane de vizualizari pe Youtube.

Piesa „Minim doi”  a fost compusa de gasca de la HaHaHa Production, iar productia clipului este semnata de regizorul preferat al lui Alex si in acelasi timp prieten Iuliaaaaaaaaaan Moga. Clipul reprezinta o reusita din punct de vedere conceptul si il reprzinta 100% pe Alex Velea…natural si lipsit de fite, dovedinta ca poata sa fac show si printre oameni simpli la filmari si mai mult decat atat sa iasa un super clip, din punctul meu de vedere. Video-ul a fost filmat in cartierul rau famat din Bucuresti si spune povestea unei zile toride de vara, petrecuta cu gasca de prieteni in fata blocului. Printre cei care sunt prezenti in clip putem observa , multi copii care  n-au ratat ocazia de a-i arata lui Alex schemele lor de dans, pentru ca mai apoi sa-i scandeze numele mai ceva ca pe al echipei de fotbal preferate.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=aT3j3lXp5bg[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...