Creative Fest in Parcul Tineretului pe 6 si 7 septembrie: picturi 3D si Graffiti

Date:

Pictura 3D_Daniel RelenschiDe cand ma stiu am fost pasionat de tot ce inseamna arta urbana, iar picturile 3D pe asfalt imi plac foarte mult. Prima editie a Festivalului de Artă si Cultură Urbană Creative Fest va avea loc în Parcul Tineretului în perioada 6-7 septembrie.

Unde va avea loc exact? Aleea centrală (intrarea Gheorghe Sincai) la un eveniment care celebrează spiritul creativ al artistilor români.

Cine va fi responsabil de picturile 3D  si Graffiti ?

Daniel Relenschi la Creative Fest

Este artistul care a făcut prima pictură 3D din România pe asfalt. A început să deseneze la vârsta de 4 ani. După ce a studiat la un liceu textil pe profil design vestimentar, s-a specializat în crochiul de modă. A cochetat o bună perioadă cu lumea modelingului unde a colaborat cu Irina Schrotter şi Doina Levintza pentru ca apoi să-şi dea seama că pictura trebuie să devină o profesie. A realizat primele tablouri în 2008, atunci când a avut şi prima expoziţie.

Obie Platon este unul dintre cei mai inventivi street-artists români iar lucrările sale au atras atentia multor festivaluri internationale de profil. Zoltan Martonos, care a fost la Românii au Talent, va prezenta  la Creative Fest space painting pe care l-a început în 2007, când un prieten l-a introdus în minunata lume a graffiti-ului. Detalii pe Facebook

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...