Creative Fest in Parcul Tineretului pe 6 si 7 septembrie: picturi 3D si Graffiti

0
4014

Pictura 3D_Daniel RelenschiDe cand ma stiu am fost pasionat de tot ce inseamna arta urbana, iar picturile 3D pe asfalt imi plac foarte mult. Prima editie a Festivalului de Artă si Cultură Urbană Creative Fest va avea loc în Parcul Tineretului în perioada 6-7 septembrie.

Unde va avea loc exact? Aleea centrală (intrarea Gheorghe Sincai) la un eveniment care celebrează spiritul creativ al artistilor români.

Cine va fi responsabil de picturile 3D  si Graffiti ?

Daniel Relenschi la Creative Fest

Este artistul care a făcut prima pictură 3D din România pe asfalt. A început să deseneze la vârsta de 4 ani. După ce a studiat la un liceu textil pe profil design vestimentar, s-a specializat în crochiul de modă. A cochetat o bună perioadă cu lumea modelingului unde a colaborat cu Irina Schrotter şi Doina Levintza pentru ca apoi să-şi dea seama că pictura trebuie să devină o profesie. A realizat primele tablouri în 2008, atunci când a avut şi prima expoziţie.

Obie Platon este unul dintre cei mai inventivi street-artists români iar lucrările sale au atras atentia multor festivaluri internationale de profil. Zoltan Martonos, care a fost la Românii au Talent, va prezenta  la Creative Fest space painting pe care l-a început în 2007, când un prieten l-a introdus în minunata lume a graffiti-ului. Detalii pe Facebook

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: