New video | Guess Who-„Oriunde te duci”/Stiu deja“

Date:

Guess Who a stat ascuns in studio, a lucrat, a dat la mic…si a revenit in forta cu„Oriunde te duci”/Stiu deja“ (doi in 1–k  cafeaua :)) special pentru internet, considerand ca este mai mult pentru cunoscatori 🙂  In emisiunea din aceasta seara realizata de CRBL la PROFM va lansa o noua piesa dedicata radiourilor si televiziunii, de unde  putem trage concluzia ca Laur intelege fenomenul dintr-o perspectiva mai larga: Nu poti sa faci muzica si sa traiesti din ea daca nu ai concerte…. si nu poti avea concerte daca nu ai si piese dedicate publicului larg care sa poata ajunge pe radio si tv. Acest lucru se datoreaza inclusiv faptului ca Romania nu are o comunitate HIP HOP atat de mare si unita incat sa sustina fenomenul….si citandu-l pe Grasu`: Fiecare rapper are o trupa :))

<<Tot Mai Sus>>– Noul album Guess Who

Artistul de la Okapi va lansa la sfarsitul acestei luni noul sau material discografic, „Tot Mai Sus” cu GSP, la doi ani distanta de „Probe audio”, album ce s-a bucurat de un mare succes 🙂

La acest nou material discografic a lucrat tot cu baietii de la Agresiv, Grasu XXL…iar pe album veti regasi colaborari cu DOC si Fely.

Interviu 1 Music

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...