Veşti proaste pentru fanii filmului Avatar

Date:

Fanii care abia aşteaptă să revadă pe marile ecrane spectaculoasa planetă Pandora trebuie să se înarmeze cu răbdare. Lansarea pe marile ecrane a filmului „Avatar 2”, regizat de James Cameron, prevăzută iniţial pentru decembrie 2014, a fost amânată pentru anul 2015, a anunţat producătorul peliculei, Jon Landau. Potrivit producătorului de film Jon Landau, regizorul James Cameron nu va putea să încheie la timp filmările pentru cel de-al doilea film din franciza „Avatar”, a cărui lansare era prevăzută iniţial pentru decembrie 2014, informează lefigaro.fr.

Într-un interviu pentru revista Empire, producătorul Jon Landau a dezvăluit că şansele ca urmarea peliculei „Avatar” să apară în cinematografe până în decembrie 2014 scad cu repeziciune.

Nu vrem să dăm o dată fixă, dar cred că 2014 este o ţintă greu de atins. Pentru noi tot ceea ce contează este să facem totul bine. Primul Avatar trebuia să fie scos în 2008, dar a ieşit în 2009. Filmele stabilesc datele de lansare, nu invers”, a spus Landau.

Surse: http://www.mediafax.ro, http://www.ciao.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...