Veşti proaste pentru fanii filmului Avatar

0
657

Fanii care abia aşteaptă să revadă pe marile ecrane spectaculoasa planetă Pandora trebuie să se înarmeze cu răbdare. Lansarea pe marile ecrane a filmului „Avatar 2”, regizat de James Cameron, prevăzută iniţial pentru decembrie 2014, a fost amânată pentru anul 2015, a anunţat producătorul peliculei, Jon Landau. Potrivit producătorului de film Jon Landau, regizorul James Cameron nu va putea să încheie la timp filmările pentru cel de-al doilea film din franciza „Avatar”, a cărui lansare era prevăzută iniţial pentru decembrie 2014, informează lefigaro.fr.

Într-un interviu pentru revista Empire, producătorul Jon Landau a dezvăluit că şansele ca urmarea peliculei „Avatar” să apară în cinematografe până în decembrie 2014 scad cu repeziciune.

Nu vrem să dăm o dată fixă, dar cred că 2014 este o ţintă greu de atins. Pentru noi tot ceea ce contează este să facem totul bine. Primul Avatar trebuia să fie scos în 2008, dar a ieşit în 2009. Filmele stabilesc datele de lansare, nu invers”, a spus Landau.

Surse: http://www.mediafax.ro, http://www.ciao.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: