Ursus Evolution 2012 „A fost o mare nebunie de oameni”

Date:

Am fost prezenti la Ursus evolution atat sambata 16 iunie, atunci cand au urcat pe scena Robin & The Backstabbers, Vita de Vie, E.M.I.L., Parazitii, Cargo si atunci cand am vrut sa stam de vorba cu PARAZITII, dar din anumite motive nu am reusit. Sambata seara era o mareeeeee de oameni  scufundata intr-o mare de beree rece, desigur bere cu URSU` pe ea :)) Sambata a fost nebunie cu rock si cu ceva „PARAZITI”. De apreciat este ca organizatorii au dat o sansa si trupelor tinere sa urce pe scena prin intermediul facebook-ului, astfel ca am avut ocazia sa vedem si noua generatie de rockeri.

Duminica in schimb au urcat pe scena mai multi rapperi si anume : Suie Paparude, Guess Who, CTC, Raku, Les Elephants Bizarres si Vama. Noi, desigur am fost prezenti si am luat pulsul evenimentului; am facut poze si am stat de vorba cu baietii de la CTC, interviu ce-l veti putea citi intr-un material urmator. Desigur, omul de la 2activepr  PR (Radu Restivan ) si-a facut foarte bine treaba si ne-a dat o mana de ajutor pe acolo, fapt pentru care ii multumim.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=EAFr3x76Uy8[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...