Unde hoinarim la sfarsit de an?

Date:

In aceasta saptamana mai toate firmele care se respecta si-au trimis angajatii in concediu pentru a-si incarca baterile si a putea fi exploatati mai cu folos inca de la inceput de 2011.

In aceste conditii angajatii TREBUIE sa se relaxeze asa cum nu o fac in timpul anului, astfel ca noi cei de la Redactia 4 fun va recomandam cateva evenimente la care TREBUIE sa mergeti pentru a va deconecta:

Distractia Nr. 1 (atentie sedentari…implica miscare) Patinajul

In Bucuresti aveti mai multe patinuare  pe care va puteti da: Cismigiu, Drumul Taberei, Unirii, Kiseleff,Mihai Flamaropol(fostul 23) Tariful de acces este cuprins intre 10 si 15 lei, in raport de zi si ora. In timpul saptamanii este 10 lei, iar in weekend tariful este 15 lei. Exceptie o face patinuarul de la Unirii unde fitele sunt mult mai inghesuite pe centimetru patrat de gheata, astfel ca si preturile sunt mai mari 😀 Inchirierea patinelor va costa in general 10 lei, iar daca detineti unele (cum este cazul meu :D) slefuirea  acestora va costa tot 10 lei 🙂 De ce sa alegem patinuarul? Facem miscare, ascultam muzica si putem invata fetele sa patineze (daca stim) sau sa le ajutam sa se ridice….totul este fun 😀

Distractia Nr. 2 Instigare la cultura….cultura teatrala 😀

O alta modalitate de a iesi din cotidian este vizionarea unei piese de teatru, care intodeauna te trimite intr-o alta lume si iti ofera o noua perspectiva asupra vietii.

In aceasta seara puteti viziona in Bucuresti la Teatrul Nottara incepand cu ora 19:00:

PLURALUL ENGLEZESC de Alan Ayckbourn. Piesa este o comedie cu accente tragice, chiar filosofice. Actiunea se desfasoara in preajma Craciunului, iar personajele sunt membri a 3 familie care se intalnesc in fiecare an in bucataria uneia dintre acestea.

Distributie: Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cociaş, Armand Calotă şi Delia Nartea.
Regia: Toma Enache

O noua premiera  marca Teatrul D’Aya

O alta invitatie la teatru ne este facuta de cei de la Teatrul D’Aya, miercuri 29 decembrie de la ora 21:00, în Lăptăria lui Enache.

Piesa de teatru pe care o veti putea viziona este TE IUBESC! TE IUBESC?, după „Zăpezile de altădată” de Dumitru Solomon. Piesa se vrea a fi o reţetă comică despre cum să fim fericiţi în cuplu şi cum să evităm blazarea în doi.  Pentru a ne convinge ca merita sa venim la spectacol organizatorii ne prezinta si cateva remarci ce o sa le retinem in urma vizionarii:

1. Nu există nici o diferenţă între un bărbat prost şi unul înţelept, atunci când aceştia se îndrăgostesc.
2. Dacă bărbatul crede că a câştigat o dispută, victoria e doar în mintea lui!
3. Calităţile care o atrag pe femeie la un bărbat sunt exact acelea pe care nu le va mai suporta mai târziu.

Distribuţia:

CORINA MOISE
GEORGE CORODEANU
MANUELA HĂRĂBOR
Video-proiecţia: Andrei Ţugulea
Coregrafia: Alexandru Grigore
Scenografia: Adina Mastalier
Dramatizarea şi regia artistică: Chris Simion

Durata: 1h 10 min

Informaţii şi rezervări la 0727.100.856
Cost bilet: 25 lei

Distractia Nr 3 …. de la munte  Winter Kiss cu gasca de la KissFM

DJ-ii Kiss FM conduc lupta impotriva Statului… Degeaba

Timp de mai bine de o luna si jumatate din Sinaia, Predeal si Poiana Brasov studiourile mobile Kiss FM vor rasuna de cea mai buna muzica si vor crea adevarate „epicentre” de voie buna si distractie!

Transmisii LIVE , intre orele 12.00 si 13.00 din Sinaia, intre orele 13.00 si 14.00 din Poiana Brasov si intre orele 14.00 si 16.00 din Predeal, de sambata 25 decembrie, pana duminica 2 ianuarie! In fiecare zi!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...