Trupa Red Hot Chili Peppers, inclusa in “Rock And Roll Hall Of Fame”

0
526

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost inclusa in faimoasa “Rock And Roll Hall Of Fame“, iar momentul va fi sarbatorit cu lansarea unui nou EP al trupei ce va contine cover-uri ale celor mai cunoscute melodii de la trupe istorice, precum The RamonesIggy And The StoogesNeil YoungThe Beach BoysDavid Bowie si Dion And The Belmonts (trupe deja incluse in Rock And Roll Hall Of Fame). Materialul va purta denumirea de “We salute you”.

Red Hot Chili Peppers este o formație rock americană ce s-a format în Los Angeles, California în 1983. În cea mai mare parte a carierei lor grupul a fost alcătuit din solistul Anthony Kiedis, chitaristul John Frusciante, basistul Michael “Flea” Balzary și bateristulChad Smith. Stilul muzical variat al formației a fuzionat rock-ul tradițional cu diverse elemente de funk, punk rock, rock alternativ,rap, heavy metal și rock psychedelic. Ei dețin recordul pentru cele mai multe single-uri în Billboard Modern Rock Chart, cu un număr de unsprezece, și un record pentru 81 de săptămâni de staționare pe locul 1 într-un top.

Nu uitati ca trupa va concerta si in Romania in aceasta vara! Grabiti-va sa va luati bilete din timp pentru ca se vand ca painea calda!!!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=yuFI5KSPAt4[/pro-player]

Surse:  http://devoratormonden.ro, http://ro.wikipedia.org, http://iasi.inoras.ro


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: