Sunrise inc a lansat clipul Mysterious girl

0
620

Baietii de la Sunrise inc au lansat astazi clipul piesei Mysterious girl, o piesa compusa 100% de membri trupei atat muzica cat si versuri 🙂 Am stat de vorba cu baietii si ne-au dezvaluit ca au compus linia melodica in urma cu mai mult timp, iar ulterior a venit si inspiratia pentru a compune versurile pentru  Mysterious girl. Piesa este una de vara care iti transmite o stare pozitiva si  care a prins extrem de bine la public. Clipul regizat de Florin Botea si filmat  in Almeria-SpaniaLinia va intra in curand pe toate posturile de televiziune.

Baietii au filmat nici mai mult nici mai putin de 5 zile intr-un decor natural sustinuti de o echipa numeroasa ce a depasit 10 persoane, fapt ce a facut ca intr-un final produsul finit sa  fie unul ce merita admirat.

„Filmarile au durat foarte mult, dar ne-a placut, aici fiind filmate foarte multe productii cinematografice cunoscute. Am fost si la dispozitia naturii, daca intra soarele in nori trebuia sa luam pauza. Dar noi suntem multumiti de rezultat”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=dBRYATt25Gs[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: