Salonul de Motociclete 2012 a strans peste 23 000 de participanti

0
778

Mare eveniment mare in weekendul ce a trecut la Romaero Baneasa la Salonul de Motociclete 2012Nu puteam lispi nici noi de la acest eveniment si prin prezenta bikeru-lui nostru special la fata locului, Sergiulica’’  am revenit cu informatii si imagini de la acest eveniment de succes.

 În cadrul SMAEB 2012 au avut loc lansari de noi modele, demonstratii de virtuozitate moto, cascadorii, precum si evenimentele EXPO BIKE si TATOOSHOW toate ingredientele necesare pentru a creea un eveniment moto de succes.

 Au participat peste 50 de firme  si au fost prezentii peste 23 000 de participanti iubitori ai adrenalinei pe doua roti. De la fata locului nu au lipsit brandu-ri de renume din industria moto precum: Ducati, Honda, BMW, Harley Davidson, Kawasaki, Agusta, Husqvarna, producatori de motoscutere si ATV-uri.

 Adevarata expozitie, spunem noi, a fost in parcarea evenimentului, unde a poposit  o mare, mareee de motoare 😀  pentru toate gusturile si varstele,  iar in aer parca se simtea rasuflarea grea a cailor putere 🙂  2 zile speciale, pline de soare pentru bikeri  sau pur si simplu pentru pasionatii de motociclism si frumos.

Ce putea fi mai perfect pentru cei  20 000 de oameni/prieteni, avand o pasiune comuna, cascadorii pe doua roti, fete frumoase ce isi integrau formele in linile fine ale motoarelor, mici, bere (nu putem spune la discretie  :)) …si 2 ziele superbe pline de soare.

  Da!!!..RAIUL PE PAMANT. Putem spune ca au fost 2 zile de rai, ce nu vor fii uitate cat de curand…asteptam cu nerabdare the next show’’. Si uram tuturor motociclistilor „ASFalt uscat”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=stHQ6sQsQl4[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: