TRIBUT BOB MARLEY 2012

Date:

Sunt sigur ca ati auzit cu totii de BOB MARLEY, fiind cel mai cunoscut interpret de muzică reggae, devenit cu timpul un simbol al libertatii, al muzicii  și  al mișcării Rastafari.

Trupa El negro organizeaza in fiecare an un concert tribut BOB MARLEY, astfel totii fanii acestui gen muzical se reunesc pentru a-i asculta si canta piesele.

In acest an evenimentul va avea loc pe data de 10 februarie 2012, la Wings Club (Strada Eminescu 127)
Pretul biletului este de 22 lei. Editia din 2012 este cea de-a sasea organizata in Bucuresti, avand un suces rasunator la public.

Printre trupele care sunt inscrise se numara:

KAYA FOUNDATION:

Printre primele crew-uri reggae din Romania, Kaya Foundation promoveaza valori roots, nealterate, adevarate biblioteci de vibratii pozitive imprastiate in sesiuni live pe scene de club, festivaluri sau ON AIR la Radio Republika Verde prin emisiunea „Roots & Culture” pe care echipa o realizeaza saptamanal pe internet.

SISTAH RASTAHFAIRY Alina isi contureaza imaginea muzicala in acord cu valorile care o ghideaza in viata de zi cu zi: toleranta si mesajele de pace, bunatatea, cunoasterea si indrazneala fac sa rezidee prin difuzoarele unde oamenii au ocazia sa primeasca portii generoase de armonie muzicala.

PLANUL JIM

Unul dintre ciudatii muzicali aparuti relativ recent in peisajul urban, cu peste 100 de live-uri in 2011, Jim este omul care rezerva surprize.

EL NEGRO Cel mai cunoscut live band reggae din Romania sunt pentru a doua oara in Wings Club cu convingerea ca acesta e locul perfect pentru o seara frumoasa pe care o dedica impreuna cu publicul prezent, memoriei lui BOB MARLEY si a spiritului liber pe care acesta il promova.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=70O90a3X9Io[/pro-player]

 

sursa: republika verde

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...