Tonuri de apel cu MO si F.O.C.A

0
917

Ii stim cu totii pe cei de la RObotzi, sunt simpatici, sunt naturali, sunt din „popor” si  sunt romani. In plus  au succes intr-un domeniu in care nu exista prea mare inghesuiala: animatia. Ei au avut curajul sa arunce in online un proiect free pentru a-si arata talentul, iar ulterior au venit si oportunitatile.

Creative Monkeyz au primit numeroase propuneri de colaborare, insa una dintre ele care a fost semnata si implementata se refera la realizarea de tonuri de apel pentru  compania de telefonie mobila Orange. Echipa, datorita popularitatii de care se bucura serialul lor, are de munca intr-o perioada in care multi stau pe bara, ei pun osul la munca 12 ore /zi 6 zile pe saptamana 🙂 In mod normal, pentru ca acum sunt in vacanta 😀

Ei au realizat o serie de tonuri de apel haioase, ce pot fi descarcate de aici pentru 1,23 euro/ton de apel.

„Am primit foarte multe oferte de colaborare si publicitate”, sustine Cezar „Druidul” Enache, Creative Monkeyz. Ultima dintre ele a venit de la un operator de telefonie mobila. Au batut palma, iar acum ii poti avea ca ton pe mobil, pe „cei mai cool RObotzi ai momentului”

Mihai „Ficus” Banea, Creative Monkeyz, spune ca: „Replicile sunt inspirate din discutiile noastre, cum ne adresam noi, glumele noastre, stilul nostru de a vorbi, plus ce mai auzim pe la prietenii nostri…luate din viata de zi cu zi.”

Urmatorul ton de apel ni s-a parut extrem de haios, astfel vi-l oferim spre ascultare:

Daca esti cuminte ti se va raspunde – Daca esti cuminte

Asculta mai multe audio instrumentala

MO si F.O.C.A au intrat in vacanta:

Ne pare rau ca nu va vom mai distra in fiecare joi (vineri) pana la toamna – dar, in acelasi timp, ne pare bine ca putem sa ne reincarcam bateriile si sa ne flexam muschiul comic in asa fel, incat sa revenim in forta cu sezonul 2. Dupa 26 de saptamani de efort sustinut pe plantatia animatiei, simteam nevoia de a lua o mica pauza.E o pauza care nu duce lipsa totala de activitate, pentru ca avem diferite planuri dubioso-interesante – inclusiv sa mai facem o productie audio-vizuala (filmata, nu animata) pentru ochii vostrii flamanzi.

Ultimul episod din primul sezon:

RObotzi.S01.Ep24.Berila from www.T-Spot.net on Vimeo.

sursa:Stirileprotv

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: