Teser|SKIZZO SKILLZ -Cum o cheama?

Date:

SKIZZO SKILLZ cel mai tare rapper de care n-ai auzit se pregateste de o noua lansare, este vorbe de piesa Cum o cheama? Singel-ul este lucrat de Skizzo alaturi de baietii de la Okapi(Nicalai, Mitza si Grasu XXL) in plus pe aceasta piesa si-a pus amprenta si Bogdan Ioan care s-a ocupat de postproductie.

Daca nu stiati Skizzo s-a mutat special in Bucuresti pentru a putea interactiona mai bine cu tot ce inseamna industria muzicala, astfel sa putem asculta piesele lui din ce in ce mai des 🙂

Pana cand va aparea piesa va lasam sa ascultati teaser-ul acesteia si sa urmariti un interviu cu Skizzo la PovestIRI de noapte- backstage video:)

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=fQ7fpNomdAU&hd=1[/pro-player] [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=imLnEuxrFx8&hd=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...