Teser|SKIZZO SKILLZ -Cum o cheama?

Date:

SKIZZO SKILLZ cel mai tare rapper de care n-ai auzit se pregateste de o noua lansare, este vorbe de piesa Cum o cheama? Singel-ul este lucrat de Skizzo alaturi de baietii de la Okapi(Nicalai, Mitza si Grasu XXL) in plus pe aceasta piesa si-a pus amprenta si Bogdan Ioan care s-a ocupat de postproductie.

Daca nu stiati Skizzo s-a mutat special in Bucuresti pentru a putea interactiona mai bine cu tot ce inseamna industria muzicala, astfel sa putem asculta piesele lui din ce in ce mai des 🙂

Pana cand va aparea piesa va lasam sa ascultati teaser-ul acesteia si sa urmariti un interviu cu Skizzo la PovestIRI de noapte- backstage video:)

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=fQ7fpNomdAU&hd=1[/pro-player] [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=imLnEuxrFx8&hd=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...