Tendinte Coafuri 2014

Date:

Tendinte Coafuri 2014

Scurt, mediu sau lung, nu conteaza! Exista cate o coafura potrivita fiecarei lungimi de par si fiecarei forme a fetei.

   Bob cioplit

8 bun

Atunci când credeam că tunsoarea bob nu mai are nimic nou de oferit, iată că modă se reinventează. Bobul cu aspect cioplit, aducând mult cu o perucă şi tăiat scurt, asimetric, băieţeşte, este noutatea în hairstyling pe care o aduce sezonul primăvară-vara 2014.

Totodată, bobul merge de minune şi cu bretonul, fie că este unul des şi drept sau unul tuns pe lateral. Aşadar, pentru 2014, femeile care-şi doresc o tunsoare pe par scurt, dar vor şi varietate în coafare pot opta pentru bob.

Coadă ponytail foarte joasă

images (1)

Coadă de cal foarte netedă şi foarte joasă de dată această, chiar la baza cefei, se numără printre tendinţele principale în hairstyling în 2014.

 Împletituri răvăşite

hairtrend33

2014 este anul “experimentărilor” pe par lung, indiferent că este tuns drept, în trepte sau în V, iar cozile împletite sunt la mare căutare. Elementul de noutate care nu trebuia să întârzie să apară este dat de aspectul „ciufulit”, „răvăşit” al coafurii împletite. Din acest motiv nu trebuie să va faceţi probleme că împletitură nu este perfectă. Contează să fie fixată, căci aspectul răvăşit, aparent doar dezordonat, este diafan şi feminin.

Părul foarte drept

images (2)
Părul extrem de drept se alfa în tendinţele scestui sezon . Acesta trebuie să fie ţeapăn,lipsit de volum, iar funtea trebuie lăsată complet liberă cu ajutorul unui accesoriu de par care să confere la rândul său aspectul de netezire al părului.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...