Teatru|Tudor Chirila in piesa „O lume pe dos” (Arcub)

0
794

Daca tot a venit primavara si parcurile sunt mai aglomerate ca Mall-urile va invitam sa evadati intr-o lume paralela, dar la fel de frumoasa: lumea teatrului. Va invitam sa va faceti rezervare la piesa de teatru „O lume pe dos” de la ARCUB in care il regasim pe Tudor Chirila. Piesa va avea o noua reprezentare duminică 8 aprilie, de la ora 19.00 Protogoniştii acestei piese sunt: Tudor Chirilă, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Mircea Drâmbăreanu / Petre Moraru, Andrei Runcanu. Regia este semnată de Iarina Demian.

Este vorba despre „un spectacol ce descrie fără menajamente lumea în care trăim – o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg la soluţii limită, fiindcă nu-şi mai găsesc locul, liniştea, măsura, sentimentele sau identitatea.”

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=n7rQizfdzCc[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: