Teatrul Masca ne invita la impodobirea bradului

Date:

Obieciul impodobirii bradului este unul „in familie”, dar atunci cand iubesti teatrul cu siguranta actorii au devenit pentru tine o mare familie. Daca vorbim de Teatrul Masca putem spune ca membri teatrului  sunt o mare familie care sarbatoresc in fiecare an inceputul sarbatorilor de iarna prin impodobirea bradului.

Impodobirea bradului la Teatrul Masca

Pe data de  6 decembrie, începând cu ora 16.00,în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr.70-72 la cea de-a IX-a ediţie a împodobirii bradului de Crăciun.

Invitaţii speciali de anul acestasunt Victor Vurtejanu şi ceatalui de colindători- instrumentişti, teologi, profesori şi actori care împreună cu actorii Teatrului Masca vor interpreta colinde şi vor contribui la crearea unei atmosfere deosebite.

“Văaşteptămalături de noisăregăsimesenţaCrăciunuluiîntr-o atmosferamagică, plinăde farmec,emoţieşipoveste.Spiriduşii,reniişichiarMoşCrăciunvăîndeamnăsăredescoperiţicopilul din voişisăpaşiţiîntr-un tărâmfeeric, al frumuseţiişi al visului “, declarăMihaiMălaimare, DirectorulTeatruluiMasca. 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...