Teatrul Masca ne invita la impodobirea bradului

Date:

Obieciul impodobirii bradului este unul „in familie”, dar atunci cand iubesti teatrul cu siguranta actorii au devenit pentru tine o mare familie. Daca vorbim de Teatrul Masca putem spune ca membri teatrului  sunt o mare familie care sarbatoresc in fiecare an inceputul sarbatorilor de iarna prin impodobirea bradului.

Impodobirea bradului la Teatrul Masca

Pe data de  6 decembrie, începând cu ora 16.00,în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr.70-72 la cea de-a IX-a ediţie a împodobirii bradului de Crăciun.

Invitaţii speciali de anul acestasunt Victor Vurtejanu şi ceatalui de colindători- instrumentişti, teologi, profesori şi actori care împreună cu actorii Teatrului Masca vor interpreta colinde şi vor contribui la crearea unei atmosfere deosebite.

“Văaşteptămalături de noisăregăsimesenţaCrăciunuluiîntr-o atmosferamagică, plinăde farmec,emoţieşipoveste.Spiriduşii,reniişichiarMoşCrăciunvăîndeamnăsăredescoperiţicopilul din voişisăpaşiţiîntr-un tărâmfeeric, al frumuseţiişi al visului “, declarăMihaiMălaimare, DirectorulTeatruluiMasca. 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...