Teatrul Masca inaugureaza o noua sala de spectacole

0
597

Teatrul Masca din Bucuresti inaugureaza maine o noua sala de spectacole, Jacques Lecoq la ora 20:30.  In cadrul acestui eveniment va fi pus in scena spectacolul Iunia de Ioana Macarie. Lucrarile pentru noua cladire au inceput anul trecut, iar investitia este de aproximativ 2 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Spectacolul „Iunia” aduce în atentia publicului povestea unei artiste singure, in jur de 45 de ani, care a ales cariera ei de cantareata în locul familiei.  Singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au ghidat-o in viata, iar siguranta unei familii nu a atras-o. Iuniei, interpretata de Ana-Maria Paslaru, nu-i mai raman decat regretul momentelor in care a ales singuratatea si cantecul, ca unica forma de manifestare a trairilor sale.

Asadar, acest spectacol are in centru o idee actuala a societatii romanesti, in care femeile dornice sa urce cat mai sus se focalizeaza in intregime carierei, iar cand ajung la o anumita varsta constientizeaza importanta imbinarii dintre familie si cariera.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: