Teaser – Sahara feat Shaggy – Champagne NEW 2011

Date:

Shaggy, pe numele său real Orville Richard Burrell s-a născut pe 22 octombrie 1968 în Kingstone, Jamaica.. Este un cântăreţ jamaican-american de raggae cu multe nominalizări la Grammy. Este în special notabil mulţumită vocii sub-bariton. Vorbind la „This morning” pe 27 august, 2008, Burrel spunse că porecla „Shaggy” se referă la forma părului său de atunci.

Familia lui s-a se mutat în SUA din s-au stabilit în cartierul din Flatbush, Brooklyn din New York. Shaggy se mută în Valley Stream, New York unde îşi face propriul studio de înregistrări din oraş. Se înrolează în 1988 la poliţistii marini ai Statelor Unite, iar în timpul înrolării în Marină „serveşte” ca ajutor în timpul operaţiunii „Furtuna Deşertică” pe timpul Războiului din Golf. A trebuit să treacă ceva timp pentru ca Shaggy să-şi perfecţioneze vocea.

După întoarcerea din Golf, decide să-şi dezvolte cariera muzicală cu primul său hit din 1993, „Oh Carolina” ce aparţinea genului dancehall fiind un re-make al hitului de Folkes Brothers. În acelaşi an apare pe albumul hip-hop a lui Kenny Dope. În 1995 apare hit-ul „Boombastic”. Are o revenire majoră în 2001 cu piesele globale number one „It Wasn’t Me” şi „Angel”. Albumul Hot Shot va prinde locul întâi în Billboard 200 şi în topurile albumelor in Marea Britanie.

În 2002 lansează Lucky Day, şi în 2005 albumul Clothes Drop ce nu a reuşit să obţină succesul albumului Hot Shot.

În vara lui 2008 apare pe Vh1 în serialul „I Love The New Millenium”. Pe 4 decembrie, Intoxication a fost nominalizat la categoria „Best Reggae Album” la a 51 ediţie a premiilor Grammy.

Sahara este un proiect lansat de Costi Ioniţă, reprezentat prin bulgaroaica Andreea Teodorova, care a făcut furori în Romania. După lansarea proiectului Sahara, senzuala blondă a atras foarte repede atenţia.

Împreună cei doi se pare că vor lansa o piesa „Champagne” al carui teaser vi-l prezentăm şi noi:

SAHARA feat SHAGGY – CHAMPAGNE Teaser 2011

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...