Taxi a lansat ” Karma, zenu’ și feng shuiu’ „

Date:

Trupa Taxi a lansat o noua piesa dupa cele doua singeluri ce s-au bucurat de mare succes „Cele doua cuvinte” si „Non Stop”. Noua piesa se numeste Karma, zenu’ și feng shuiu’, iar versurile sunt scrise ca de obicei de solistul trupei, Dan Teodorescu.  Piesa se incadreaza in stilul „obisnuit” al trupei ce se bazeaza mai mult pe inteligenta versurilor si umor decat pe orchestratie sau pastrarea pieselor in tentintele de pe radio. Piesa ne vorbeste mai mult sau mai putin despre dragoste..dar mai ales despre oamenii „pasionati” la extrem de tot felul de idei preconcepute 😀

O alta stire ce cu siguranta ii va interesa pe fanii trupei vizeaza lansarea noului site al trupei despre realizarea caruia Dan Teodorescu spune:

Într-un an și șase luni, adică în intervalul de timp în care egiptenii construiau vreo 100.000 de metri cubi de Mare Piramidă și americanii vreo 1000 de metri liniari de Golden Gate, noi am construit un site. De zeci de centimetri pătrați.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CmgOPbBK5VY[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...